ОЩЕ ЗА ЧАКРИТЕ




"Вие сте същество, съставено от светлина, любов и разум. Тези качества в същността си са чиста енергия. Следователно, вие сте енергийно същество. Понякога обаче, може би не се чувствате такова и дори може да смятате точно обратното. При все това, точно в този момент вие носите в себе си неограничено количество енергия, която ви поднася изумителни дарове.
Вашите мисли контролират енергийния поток вън и вътре във вас. Онова, което си мислите, определя чувствата и преживяванията ви. Многобройните енергийни центрове вътре и извън тялото ви се влияят от мисловните ви навици. С други думи, нещата, върху които се съсредоточавате най-много – пари, духовност, лични взаимоотношения и т.н. – въздействат върху тези центрове. Те приличат на вентилатори със застъпващи се перки. Наричаме ги чакри, което означава „колела” на древния източен език санскрит.

Чакрите постоянно получават и излъчват енергия. Ако мислите негативно, те се задръстват от плътна тъмна енергия. Замърсените чакри не могат да пропуснат достатъчно количество енергия в тялото и вие се чувствате апатични и небалансирани. Освен това губите връзка с естествените си психични способности.
За всеки „проблем”, върху който обикновено се съсредоточавате, има определена чакра. Някои са свързани с мислите за пари и кариера, други с личните взаимоотношения, с бъдещето, с апетита за определени вещества и ежедневните навици, с целите и стремежите. Ако всичките ви мисли се пораждат от любовта и вярата, тези чакри са напълно здрави и функционират идеално. Енергията и животът ви като цяло текат плавно и вие пребивавате в хармония и блаженство.
Но почти всички хора от време на време се тревожат и изпадат в мрачни мисли за живота. Страхът въздейства върху чакрата, свързана с проблема, върху който насочвате вниманието си. Тогава тя се замърсява, смалява или раздува, а вие се чувствате изтощени или апатични без видима причина.
Наред с това, вашите чакри влияят върху интуитивните ви сособности. Ако са чисти и балансирани, бихте могли с лекота да получавате информация за бъдещето си или за другите хора, да чувате гласовете на Бог и на ангелите."


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЖИВОТ-СИЛА

ГОЛЕМИЯТ ОРГАН