ЖИВОТ-СИЛА







„Не аз нямам никаква идея какво е вода” , каза рибата.


Откакто учените нямат достатъчно чувствителен инструмент за измерване или изпитване съществуването на живот-сила, те отричат, че това е нещо реално...

Живот-сила е енергия, която диференцира това, което е живо от това, което не е. Тя е вдъхновяващият поток на живота, който е бил потвърждаван, оценяван и прилаган през хилядолетията от множество култури из целия свят. Китайците го наричат „Чи”, а японците го наричат „Ки”. Тези страни и много други използват енергията за различни чечебни масажни технике, акупунктура и множество форми на материално изкуство. Индийските йога са нарекли енергията „Прана” и са използвали нейното разбиране за достигане на по-високи нива съзнанието повреме на тяхното практикуване на йога, пранаяма, медитация и различни лечебни техники.Хавайските Кахуна се отнасят към нея като „Мана” и също я използват при лечение с ръце, дистанционно лечение и за молитва...
Животът-сила прониква във всички жива неща. Иронията е такава, че в момента понастоящем всички хора чувстват живата сила в себе си ежедневно, във всеки момент.
Те просто не осъзнават, че я чувстват. За повечето от нас, усещането на живота-сила енергията може да бъде аналогична на обстановката от шума на улицата, където живеем. Ние сме израстнали толокова привикнали към нея, че повече не я забелязваме. Ние забелязваме уличния шум само ако спрем и обърнем непосредствено внимание на това...


ПРИНЦИПИ НА КВАНТОВОТО ДОКОСВАНЕ

- Любовта е универсална вибрация: любовта комюникира с всичко, функционира на всички нива и изразява нашата истинска природа. Тя е основата на цялото лечение и истинската същност на живота – сила.

- Способността да помагаш при лечение е присъщо на всички хора.

- Лечението е занаят, който може да се опише и който укрепва все по-силно с практиката.

Практикуващите с течение на времето стават все по-утвърдителни в предаване на енергията и в тяхната лечителска способност.

- Енергията следва мисълта. Практикуващият използва намерението и различни медитации за създаване на високо-енергийно поле и използва това поле да обхване областта, която ще лекува.

- Резонансът и натоварването заставят областта за лечение да промени своята вибрация, която да се слее с тази на практикуващия. Практикуващият просто се издига и задържа новия резонанс.

- Никой не може да излекува напълно когото и да е. Човекът, който има истинска нужда да се лекува, е лекуващият. Практикуващият просто задържа резонанса, за да позволи на тялото да се излекува само.

- Основното е да се вярва в процеса. Работата може да предизвика временна болка или други стресиращи симптоми и всичките те са част от лечението. Животът-сила и процесът на лечение работят сложно и с проницателност, които са извън нашата концепция и обхват.

- Енергията следи природната интелигентност на тялото, за да може то да извършва необходимото лечение. Практикуващият обръща внимание на „интелигентността на тялото” и ”пропъжда болката”.

- Практикуващият също получава лечение при извършване на тази работа.

- Дишането уголемява живота –силата.

- Комбинирайки дишането и техниките на медитиране в едно, предизвиква енергията да се разгърне, което многократно като лазер увеличава силата.

- Взаимодействието /Синерджи/ е ефектът от работещи заедно множество лечители и е по-голямо, отколкото сумата от отделните части. Тя може да бъде много мощна.

- Всяка човешка способност в живота и в лечението е единствена /уникална/. Някои хора имат особената способност в обработването на специфични обстоятелства.

- Лечението може да се осъществява от разствояние и може да бъде високо ефективно.

- Квантовото докосване се съчетава лесно и ефективно с други видове лечение.

- Способността да се свързва с нечия спиритуалност в каквато и форма да се долавя тя и молейки за помощ, прибавя друго измерение на силата към тази дейност.



Коментари

Популярни публикации от този блог

ОЩЕ ЗА ЧАКРИТЕ

ГОЛЕМИЯТ ОРГАН